Lån penge til skiferien

0 Comments
lån penge

Sneen knitrer under skistøvlerne, og solen skinner højt fra en blå himmel over bjergene – der er ikke meget, der måler sig med en skiferie. Hele dagen med sjov og aktivitet, hele aftenen med after-ski og hygge. Lån penge på Pengeinfo.dk til din skiferien i dag og start planlægningen.

lån penge

Har du været på skiferie før?

Ja? Så skal du helt sikkert afsted igen. Nej? Så er det på tide, at du prøver, hvad alle snakker om. Lån penge til skiferien og slå til, når det gode rejsetilbud melder sig. Lån online – det er nemt og hurtigt – så kan du betale tilbage senere.

Gå ikke glip af en god chance for at komme ned på de hvide pister – de ER kun hvide nogle bestemte perioder om året, så det handler om at tage afsted, mens betingelserne er optimale for den perfekte skitur. Nyd dine talenter på ski eller snowboard – eller lær dem af kvalificerede instruktører. Alle kan lære at stå på de skinnende hvide bjerge.

Hvem siger: Lån penge til skiferien?

Det gør din lyst til at leve og nyde livet, mens du har det. Tag afsted, når muligheden byder sig – du kan spare mange penge ved at vælge de gode rejsetilbud. Men du skal være hurtig, for der er rift om dem. Hav pengene klar med et online lån, og betal dem tilbage, når du kommer hjem.

Til dig, der ikke kender til kviklån, behøver du blot vide nogle få ting, inden du ansøger:

  • Du skal være fyldt 18 år og have dansk statsborgerskab
  • Du må ikke være registeret i RKI og skal have fast job
  • Du skal sammenligne lån på lånebeløb, ÅOP og løbetid
  • Du kan betale lånet ud før tid, når som helst du ønsker

Generelt skal alle være myndige og være danske statsborgere for at kunne optage lån i Danmark. Der findes dog undtagelser omkring statsborgerskab. En RKI-registrering og manglende job er som udgangspunkt en forhindring for at blive godkendt til et lån, men der findes nogle låneudbydere, der ser bort fra dette på baggrund af nogle særlige lånevilkår.

Når du skal vælge lån, er det beløbets størrelse, de årlige omkostninger i procent (ÅOP) og tilbagebetalingstiden, du skal sammenligne på. Jo kortere løbetid, jo højere afdrag, og jo lavere ÅOP, jo billigere lån. Og så er det relevant at vide, at du når som helst kan vælge at betale dit lån ud, hvis du skulle få mulighed for dette.

Bør du vente med at låne?

Den væsentlige faktor, du dog bør inddrage i dine overvejelser, inden du afskriver muligheden for at låne og tage afsted på skiferien, som du længes efter er: Du kan når som helst afslutte dit forbrugslån ved at betale det ud. Det betyder, at du ikke længere hænger på de månedlige afdrag, og du slipper for at betale for meget i ÅOP.

Kommer der på et senere tidspunkt en bunke penge, som du ville kunne afslutte lånet med? Feriepenge? Fødselsdagspenge? Bonus? Penge som du måske ikke ville have tøvet med at bruge på skiferien… hvorfor så ikke bruge de penge nu fra et lån og betale dem retur, når du får dem?